Error on content deployment

Jun 30, 2008 at 9:03 PM
Edited Jun 30, 2008 at 9:24 PM
Hi,

I'm new using this tool and i'm giving it a quick tryout.

I have currently an error when importing my content into another empty sharepoint list.

Here is a revelant snippet of the import log :

[6/30/2008 4:23:37 PM]: Verbose: Deleting...
[6/30/2008 4:23:37 PM]: Progress: Importing ListItem /sites/ACSI2/archive2/Rapports?id=345.
[6/30/2008 4:23:37 PM]: Verbose: Deleting...
[6/30/2008 4:23:37 PM]: Progress: Importing ListItem /sites/ACSI2/archive2/Rapports?id=346.
[6/30/2008 4:23:37 PM]: Verbose: Deleting...
[6/30/2008 4:23:38 PM]: Progress: Importing ListItem /sites/ACSI2/archive2/Rapports?id=321.
[6/30/2008 4:23:38 PM]: Progress: Importing ListItem /sites/ACSI2/archive2/Rapports?id=322.
[6/30/2008 4:23:38 PM]: Progress: Importing ListItem /sites/ACSI2/archive2/Rapports?id=323.
[6/30/2008 4:23:38 PM]: Progress: Importing ListItem /sites/ACSI2/archive2/Rapports?id=337.
[6/30/2008 4:23:38 PM]: Progress: Importing ListItem /sites/ACSI2/archive2/Rapports?id=338.
[6/30/2008 4:23:38 PM]: FatalError: The given key was not present in the dictionary.
   at System.ThrowHelper.ThrowKeyNotFoundException()
   at System.Collections.Generic.Dictionary`2.get_Item(TKey key)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ListItemSerializer.GetFileUrl(SerializationInfoHelper infoHelper, SPWeb web)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ListItemSerializer.GetListItem(SerializationInfoHelper infoHelper, SPList list, Boolean hasAttachments, Guid& destDocId, Boolean& isDeleted, Boolean& isIdTaken, Boolean& bUserInfoList, String& listItemUrl, Int32& listItemId)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ListItemSerializer.SetObjectData(Object obj, SerializationInfo info, StreamingContext context, ISurrogateSelector selector)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.XmlFormatter.ParseObject(Type objectType, Boolean isChildObject)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.XmlFormatter.DeserializeObject(Type objectType, Boolean isChildObject, DeploymentObject envelope)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.XmlFormatter.Deserialize(Stream serializationStream)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ObjectSerializer.Deserialize(Stream serializationStream)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportObjectManager.ProcessObject(XmlReader xmlReader)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPImport.DeserializeObjects()
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPImport.Run()
[6/30/2008 4:23:38 PM]: Progress: Import Completed.
[6/30/2008 4:23:38 PM]: Finish Time: 6/30/2008 4:23:38 PM.
[6/30/2008 4:23:38 PM]: Completed with 0 warnings.
[6/30/2008 4:23:38 PM]: Completed with 1 errors.

Anyone with clues?

Thanks a lot!
Jul 6, 2008 at 5:25 PM

Hi Pascal,

This is an error with the underlying SharePoint API which should resolve itself if you install the the post-SP1 Content Deployment hotfixes. Andrew Connell points to the description in this post:


HTH,

Chris.